Класическа линия COLWAY

Класическа линия COLWAY – естествена и ежедневна грижа за всеки 

 

Явно няма универсална и широкоспектърна козметика, предназначена за всеки, независимо от възрастта и пола, за ежедневна употреба и в същото време изключителна. Е…, Класическата линия COLWAY е отлично потвърждение, че такива продукти съществуват.

 

Това е само една от многото причини, поради които тази серия козметика COLWAY си заслужава специално внимание.

 

Няма преувеличение да се каже, че Класическата линия COLWAY съчетава гъвкавост и гъвкавост, без да губи своята изключителност. Тази серия се състои от уникални продукти, базирани на иновативни разработки и технологии, които са удивили света, съдържащи патентовани решения и естествени съставки, които служат за задоволяване на ежедневните нужди на кожата, косата и ноктите.

 

Откъде дойде идеята за Класическата линия COLWAY?

При създаването на офертата на COLWAY решихме да включим в една серия продукти, които ефективно решават основните проблеми с грижата, към които жените и мъжете от всички възрасти могат да се справят всеки ден, очаквайки висока ефективност. В същото време трябваше да бъдат продукти, толкова деликатни, че да могат да се използват и от млади хора и деца. И накрая, трябваше да бъде ексклузивна линия, въпреки простата си полезност – защото продуктите й трябваше да съдържат всичко, което е най-добро за тялото, което се създава чрез комбиниране биопотенциала на природата и прецизността на технологията./Класическа-линия-COLWAY/

 

Трансдермален колаген – основата на Класическата линия COLWAY

 

Тази многоелементна серия от козметика включва продукти с голямо разнообразие от приложения и форми: компрес, крем, гел, спрей, еликсир, серум и дори шампоан. Въпреки голямото разнообразие от форми, всички продукти от тази серия съдържат козметичен шедьовър под формата на натурален трансдермален колаген. Именно колагенът може да проникне в кожата и да достигне до дълбоките й слоеве. Там той стимулира специфичен тип клетки – фибробласти, чиято дейност води до образуването на най-важните протеинови компоненти на скелета на кожата: колаген и еластин. Аминокиселините, необходими за производството на тези протеини, идват, наред с други неща, от трансдермалния колаген, приложен върху кожата.

Тъй като Натуралният колаген COLWAY има уникален потенциал да стимулира регенерацията на кожата и по този начин да възстанови красивия й вид, тази съставка е в основата на рецептите на Класическа линия.

Класическа линия COLWAY – колаген в страхотна компания

 

Натуралният колаген COLWAY се свързва с различни съставки в козметиката от Класическа линия .

Те осигуряват на кожата:

 • защита срещу свободните радикали в резултат на оксидативен стрес;
 • дълбоко хранене и цялостна регенерация;
 • облекчаване и успокояване;
 • защита срещу микроби;
 • оксигенация;
 • анти-ейдж ефект и стимулиране на жизнеността.

 

 

Много от него, нали?

Следователно внимателно съставената  Класическата линия COLWAY   е гаранция за цялостна грижа, базирана на сложни, понякога уникални съставки с висок биопотенциал. Ексклузивността на тази серия се подчертава от кадифената форма на козметиката, която се усеща перфектно при всяко нанасяне.

Кожата, косата и ноктите са докосвани с Класическата линия COLWAY

Класическата линия COLWAY е серия от продукти, които ви позволяват да се грижите цялостно за себе си от главата до петите – буквално до краищата на косата. Нека проследим как тази козметика постига перфектния вид на кожата, косата и ноктите ден след ден.

 • Всяка грижа започва с почистване на кожата на лицето и тялото. Поради тази причина в Класическата линия COLWAY не може да липсва продукт, предназначен за тази цел.
 • Колагенов гел за измиване е посветен на всички (и за тези с на чувствителна кожа), които искат нежно да премахнат замърсяванията от лицето и тялото без риск от раздразнение и дискомфорт.

 

 • Когато кожата е раздразнена или възпалена, може да се използва  Еликсир на д-р Слон. Този продукт, произведен в съответствие със стандарта за медицински изделия, е богат на сребърни наночастици и кислород – веднага след употреба инхибира кожни инфекции и успокоява промените, причинени от атаката на микроорганизми. Толкова е нежно, че можете да го приложите дори върху лигавиците.

 

 • Сгъстяващ шампоан за косана косата е пример за козметична иновация, при която космените фоликули се стимулират чрез използването на биологично активен микронизиран диосмин. Ето защо шампоанът не само почиства косата и скалпа от замърсявания, но и приближава мечтата за гъста и здрава коса до реалността.

 

 • Изпълнението на гореспоменатата цел ще се ускори чрез използването и на Сгъстяващ балсам за коса. Това е козметика с първата в света рецепта, съдържаща патентован агент за растеж на косата под формата на биологично активен диосмин. Балсамът се грижи и за косата по цялата й дължина, като й придава еластичност и блясък.

 

 • Красотата на косата, кожата и ноктите ще бъде подчертана от Колацеум– уникален в грижата, известен още като “еликсир за всичко”, и със сигурност за кожни заболявания. Това е 100% натурална козметика, богата на мацерати, растителни екстракти и био-масла.

 

 • Тялото ще ви благодари, че нанесете върху тях Хербацеум – билков балсам с многостранно действие, изключително богат на съкровища, дадени от природата, включително екстракти от цели 26 растения. Балсамът успокоява, овлажнява в дълбочина и перфектно се справя с несъвършенствата на кожата.

 

 • Антицелулитен серумима още повече сила за борба с несъвършенствата на тялото. Това е модерен, многофункционален дермокозметик, благодарение на който можете да спечелите битката за стройно, стегнато тяло без целулит.

 

 • Когато кожата на ръцете е груба или когато краката, лактите и други места, изложени на мазоли и напукани, се чувстват сухи, Мултивитаминен компрес ще ги спаси . Това е професионален, комплексен, специализиран дермокозметик за специални задачи. Много ефективно възстановява естествената деликатност и здравия цвят на кожата.

 

За кого е предназначена класическата линия COLWAY?

Най-краткият отговор на този въпрос е: за всички – жени, мъже, юноши и дори деца, защото продуктите, които съставляват тази серия, наситени с естествени съставки, действат изключително нежно и могат да се прилагат дори върху много млада и чувствителна кожа. Това са продукти за ежедневна употреба. Можете да ги имате под ръка, в чантата си, в колата, можете да ги вземете със себе си на пътуване и дори да ги използвате в офиса. Те се доказват във всяка ситуация, по всяко време на деня и годината.

 

Станислава Георгиева - Професионален козметичен консултант

Related Post

Leave A Comment

Name

Website

Comment