SynbioCol – естествен източник на здраве

 

SynbioCol – естествен източник на здраве. Още Хипократ е твърдял, че червата са източникът на всички болести и съвременната медицина все по-често потвърждава това. Днес никой не се съмнява, че оптималното състояние на нашата уникална бактериална флора е източникът на нашия имунитет, жизненост и широко разбиран психофизичен баланс, а микробиотата вече се нарича най-важният орган на човешкото тяло.

 

Микробиотата е бактериалната флора, намираща се в червата и кожата ни, която оказва огромно влияние върху състоянието на цялото ни тяло. Неговият баланс е нашият защитен щит, който ни предпазва от вируси, бактерии, гъбички и други вредни външни фактори.

Бактериите, живеещи в червата, участват в метаболизма на тялото – те трансформират сложните хранителни вещества в прости. Те също изграждат нашия имунитет. те са отговорни за поддържането на цитокиновия баланс. Те също така засягат мозъчните функции чрез сложни невронни, хормонални и имунологични механизми. Ето защо все по-често се говори, че именно нарушеният баланс на чревната микрофлора е причината за много заболявания и неразположения. От алергии и депресия до диабет и други хронични автоимунни заболявания.

 

Какво нарушава баланса на нашата микробиота?

На първо място, лоша диета с ниско съдържание на фибри и микроелементи, твърде мазни и богати на протеини ястия, твърде много захар, твърде малко хидратиране на тялото, хроничен стрес, липса на пълноценен сън, антибиотици, стимуланти, неправилна грижа. Дори при здрави хора е лесно да се разпознае, че балансът на нашата микробиота е нарушен. Метеоризъм, коремна болка, лошо храносмилане, нередовни движения на червата, екзема, алергии, безсъние, тревожност, депресия, широко разбрана свръхчувствителност, чести инфекции. Това са ясни тревожни сигнали, които нашата микробиота ни изпраща.

 

И така, как можете да й помогнете?

Ежедневно осигурявайки на тялото си естествен и биологично активен синбиотик, който е източник на изключително полезни за нашето здраве щамове бактерии, наречени пробиотици, заедно с естествената им среда, съдържаща техните хранителни вещества, наречени пребиотици.

 

SynbioCol – реконструкция и защита на вашия микробиом

Само правилно съставен продукт, който е преминал през дългосрочен, многоетапен процес на контролирана ферментация, ще подпомогне активно нашата храносмилателна система, като създаде защитна бариера на чревната лигавица и по този начин предотврати хранителни непоносимости, алергии, синдром на пропускливи черва и много други. други заболявания (включително автоимунни).

 

Новата хранителна добавка COLWAY – SynbioCol перфектно ще изпълни тази задача, тъй като съдържа уникален състав от цели 11 щама полезни за нашето здраве бактерии, присъстващи в течна, оптимална среда, срещащи се под формата на естествен синбиотик, пълен от ензими, аминокиселини, безценни за нашето здраве, антиоксиданти и цял набор от високо усвоими витамини, минерали и микроелементи.

 

SynbioCol – балансът на вашия микробиом

 

 

SynbioCol основно регулира и регенерира нашия микробиом – цялостно подпомагайки цялото тяло, тъй като неговите съставки имат полезни противовъзпалителни, аналгетични, антиалергични, антидепресантни, антивирусни и антибактериални свойства.

 

SynbioCol регенерира лигавиците на нашата храносмилателна система, уплътнява чревните стени и регенерира чревните власинки, като по този начин подобрява чревната перисталтика и усвояването на хранителните вещества от усвоените храни и хранителните добавки, което също подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите. Това се случва напр. благодарение на почистването и увеличаването на абсорбционната повърхност на чревните въси, което ни предпазва от проникването на токсини от червата в тялото и подпомага усвояването на хранителните вещества от храната и добавките.

 

SynbioCol значително подобрява общото благосъстояние, намалява умората, възстановява естествения киселинно-алкален баланс (оптимално pH), подобрява метаболизма и подпомага работата на имунната система, облекчавайки хранителните алергии и непоносимости, напр. лактоза, глутен.

 

В допълнение, той действа като защитен щит, който защитава цялата храносмилателна система срещу патогенни бактерии, вируси, гъбички и други патогени, навлизащи в тялото, също така участва в неутрализирането и изхвърлянето на вредни вещества като пестициди и тежки метали от тялото.

 

Всички съставки на SynbioCol са 100% от естествен произход!

Струва си да се подчертае, че SynbioCol е създаден в няколкомесечен, многоетапен процес на ферментация на живи, внимателно подбрани, немодифицирани щамове пробиотични бактерии. Хиляди тестове на полски ентусиасти, проведени под техния постоянен надзор, доведоха до създаването на оптимални условия за живот за тях, като същевременно поддържат много специфични физически параметри.

 

Феноменът на синергия между 11 щама полезни бактерии по време на производствения процес води до постоянно образуване на пълен набор от метаболити, които са от решаващо значение за нашето здраве, включително редица биоактивни съединения (напр. ензими и аминокиселини, като: млечна киселина , янтарна киселина, оцетна киселина, пропионова киселина и много други), антиоксиданти, цял набор от безценни, високо усвоими витамини от група В, витамин К и фолиева киселина, както и много ценни минерали и микроелементи.

 

SynbioCol е базиран на уникална рецепта, изготвена специално за COLWAY!

 

Изключително важното е, че няма противопоказания за редовна и продължителна употреба на SynbioCol и този продукт не съдържа глутен, захар или други подсладители! Редовната консумация на SynbioCol значително подобрява усвояването на хранителните вещества от хранителните добавки, а също така подобрява ефекта на козметиката.

 

Продуктът се препоръчва както на здрави хора, които искат да укрепят своя имунитет и общо физическо и психическо състояние, така и на хора, страдащи от заболявания и състояния като: алергии, атопичен дерматит (АД), акне, псориазис, неврози, депресия, безсъние, диабет, както и заболявания от храносмилателната система като: запек, диария, рефлукс, синдром на раздразнените черва (IBS), възпалителни заболявания на червата (възпалителни заболявания на червата, болест на Crohn), свръхрастеж на Helicobacter Pylori.

 

SynbioCol е напълно натурален и изключително биологично активен продукт, което влияе на субективното усещане за неговия вкус. Той е напълно веган.

SynbioCol

 

Colway България

Related Post

Leave A Comment

Name

Website

Comment