Slide Мултивитаминен компрес защитен компрес за ръце Slide Сгъстяващ шампоан за коса Сгъстяващ шампоан за коса Slide Антицелулитен серум Антицелулитен серум Slide Балсам за сгъстяване на коса Балсам за сгъстяване на коса Slide Колацеум Колацеум Slide Балсам Herbaceum Балсам Herbaceum Slide Гел за интимна хигиена с колаген Гел за интимна хигиена с колаген Slide Паста за зъби с колаген Паста за зъби с колаген Slide Нежна грижа за устните с колаген Нежна грижа за устните с колаген Slide Антицелулитен серум Антицелулитен серум

КОЗМЕТИЧНА ЛИНИЯ

Козметичната линия COLWAY е първата линия в световен мащаб козметология, която съчетава най-новите биохимични открития, като матрикини (Matrixyl ™) с активни минерали и скъпоценни масла.Това са синергични смеси, т.е. съставките се допълват взаимно. Козметиката COLWAY съдържа най-желаните растителни екстракти, соеви фитоестрогени (SOJADINE) и разбира се Natural Collagen.
Козметичната линия от Colway e следствие на внимателно подбрани съставки, с изцяло натурален произход, които да осигурят цялостна грижа за вас и вашата кожа. Във всеки продукт, участие взима и нашият натурален колаген, защото знаем колко е важно за вас да поддържате младостта и свежестта на кожата си по-дълго.
„Когато сте на 20 години, лицето ви е дадено от природата, а какво ще бъде то на 50 години, зависи от вас.“
Ние от Colway сме до вас във всяка възраст, за да постигнем заедно най-доброто в грижата за вашата кожа.