Новини и събития

Конференция Полша

22-23.10.2022 г.

COLWAY отново го направи!
Иновации, иновации, иновации …
Имаме го!
Четири нови продукта!

 

Тазгодишната конференция на COLWAY, организирана под мотото ФАБРИКА ЗА МЕЧТИ, завърши с реч на президента Ярослав Зих:

„Мечтая и действам. Все още за COLWAY. Все още за Вас. Постоянно търся решения, които се вписват във философията на COLWAY – компания, която предлага на своите сътрудници и клиенти уникални продукти, които се открояват на пазара и оформят този
пазар. Насърчавам ви да мечтаете с мен и да правите това, което правя аз. Осъществете мечтите си!“

 

Абсолютно сензационен и ненадминат Диамантен Колаген  

 

Това е венецът на многогодишните мечти за създаване на перфектен продукт, който предлага на кожата ни това, от което най-много се нуждае – истински еликсир на младостта.
COLWAY Диамантен Колаген е първият продукт в света, чийто състав е 90% от есенцията иновативни трансдермални микропептиди с естествен произход на БИОТЕХНОЛОГИЧНА ИНОВАЦИЯ от IOC – Трансдермални активни колагенови пептиди с молекулно тегло (<500 Da), които са изцяло изключителни и само за COLWAY. Тези биологично активни микрочастици лесно достигат до дълбоките слоеве на кожата и стимулират фибробластите да произвеждат собствен телесен колаген!

COLWAY Диамантен Колаген е допълнително е обогатен с хиалуронова киселина – високо ценена в козметологията заради силните си хидратиращи свойства.

 

Съставът на COLWAY Диамантен Колаген:
1- Натурален Колаген
2- Еластин
3- Млечна Киселина
4- IOC – 151 Трансдермални активни колагенови пептиди
5- Хиалуронова Киселина

От практическа гледна точка е важно, че е термично стабилен продукт и не изисква специални условия за транспорт и съхранение.

 

 

И дългоочаквания Околоочен крем , този път в линията Blue Diamond 

 Още един ХИТ за грижа за кожата на COLWAY от линията Blue Diamond

 

Околоочните кремове не са прищявка на производителите, a необходимостта да отговарят на конкретни нуждите на кожата в тази деликатна област. Слоя около очите – дермално-епидермален е изключителна тънък, с незначителен брой мастни жлези.
Това прави кожата в областта на очите изключително податлива на влиянието на факторите на околната среда и изтичане на времето. В допълнение, чувствителността на самите очи принуждава да се използва козметика, която е изключително деликатна и лишена от дразнещи съставки. Освен това, направата на продукт за грижи за
извънредно деликатна област, за да бъдете успешно, трябва да бъде изпълнено още едно условие – спазване на правилото за минимализъм в приложените продукти, които оптималено, в един продукт, да покриват нуждите на околоочната област.

 

Новият Околоочен крем , в линията Blue Diamond един – за много нужди.

 

Деликатен, така че не само да не предизвиква раздразнения, но елиминира съществуващите и е ефективен от първото приложение. Нашият нов продукт съчетава предимствата на трите елементи, използвани за грижа за кожата около очите:

 

1) Крем против стареене и подмладяване. Използването му дава резултати две направления – незабавно, защото вече 15 минути след нанасяне кожата около очите става видимо по-гладка и по-ярка, и дългосрочно, тъй като само 28 дни редовно използването на козметиката има ясен подмладяващ ефект върху кожата около очите;
2) Масажор, който успокоява, дренира и разпределя на съдържащите се в крема биосъставки;
3) Средство за намаляване на подпухналостта около очите.

 

Ето и част от ключовите съставки:

 

1- IOC – 151 Трансдермални активни колагенови пептиди
2- SYN-TC® – значително увеличава in vitro броя на колагените, за да улесни
техния уникален принос за красива гладка кожа. Комбинира най-доброто
представяне в специално създаден пептиден комплекс. Не съдържа умишлено добавени субстанции, регулирани/изброени като консерванти.
3- VECTICELL Q10 – е липозомна форма на коензим Q10. Затварянето на коензим Q10 в модерния, биосъвместим носител VECTICELL поддържа неговата стабилност и улеснява проникването в по-дълбоките слоеве на кожата.
VECTICELL Q10 значително повишава еластичността и хидратацията на кожата и понижава TEWL (трансепидермален индикатор за загуба на вода).
4- EPS SEAFILL- EPS SEAFILL – е уникален, чист и естествен екзополизахарид (EPS), произведен от морски планктон. EPS SEAFILL доказано осигурява ефект на стягане на кожата и запълване на бръчки в рамките на 15 минути!

 

На конференцията в България, която ще се състои на 25, 26, 27.11.2022г., Козметолога и Продуктов треньор на COLWAY Паулина Михалска ще демонстрира и сподели всичко за тези уникалени продукти.

 

Но, ще споделим с Вас и за 

 

FungiCol  – Всичко от най-добро в традиционната китайската медицина 

И….

SynbioCol –  Уникална рецепта за пълен баланс на нашия микробиом

 

Дали и кога ще ги имаме в България ще разберем на 26.11.2022г. 

 

Очакваме Ви на 25-27.11.2022г. в хотел Лион, Боровец, където
Президента на COLWAY Ярослав Зих и Паолина Михалска – Продуктов треньор, Козметолог, ще бъдат нашите специални гости за това събитие.
Ще имате възможност да зададете въпросите, които най-много Ви вълнуват.

Лично от тях ще разберем подробности за най-новото в COLWAY.

Добра среща, приятели!

Големият Есенен Бал

Диамантът в събитията за годината за Colway България!
25 – 27.11.2022 година
Хотел Лион в курорта Боровец ще ни посрещне за поредица от вълнуващи събития и емоции.💎
Освен лекциите с множество ценна и полезна информация, поднесена лично от президента Ярослав Зих и Паолина Михалска, ще можете да се насладите и на чист въздух, красива природа, разнообразие от вкусове и невероятното СПА с релаксиращи процедури на хотел Лион.
Повече информация ще откриете в нашата Facebook страница
И щом е бал, то танците и веселието до зори са гарантирани. Всичко това ще ви очаква само за цена на билет от 245лв.
Добра среща, приятели! Запишете се сега!

В