Новини и събития

Промоция

С наближаването на Великденските празници, идва време за изненади и специални предложения.
САМО в периода 19-21ви Април можете да вземете ДОПЪЛНИТЕЛНИ -5% от крайната ви цена за покупка на продукти Colway.
Вземете натурални хранителни добавки и козметика, с отлично доказано качество, и с ОТСТЪПКА!

Съобщение

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

Поради инфлацията и произтичащите от това увеличения на всички суровини, транспортни разходи, труд и опаковки – Colway също актуализира ценовата си листа на някои от продуктите.
За щастие, въпреки огромните ценови турбуленции, които се случват в момента във всички сектори на икономиката, те се поддържат на много разумно ниво.
Специално Натуралните Колагени, въпреки увеличението, те все още са на много атрактивни цени в сравнение с конкуренцията.
ВНИМАНИЕ
Новите цени влизат в сила от 01.03.2022 г.
За ваша информация, публикуваме списък на продуктите, с промяна в цената.
Екипът на Colway

Съобщение

Скъпи приятели,
Световната икономика продължава да страда от набиращата все по-голяма сила инфлация. Това неимоверно засилва натиска върху цените на голям асортимент стоки и услуги, а както изглежда ще продължи по-дълго отколкото се надяваме.
В тази тежка икономическа среда, за съжаление Colway е принуден да обяви увеличение в цената на колаген Colvita от 01.02.2022 г, която, внимание (!) – всъщност не е увеличение,а връщане на първоначалната цена.
Цените ще бъдат както следва:
Colvita 60 – 99 BGN
Colvita 120 – 195 BGN
(!)Бихме искали да ви съобщим, че ще можете да закупите продукта с текущите цени до изчерпване на наличните количества(!)
В настоящата обстановка, актуализацията на цените на нашата продуктова гама е неизбежна, а в някои случаи тя е дори закъсняла. Повече от 5 години, Colway съумя да защити своята ценова листа и да отложи неизбежните промени в цените.
В тази връзка, бихме искали да ви уверим, че всяко увеличение на Colway се случва само когато изчисленията на нашите производители, както и нашите собствени, се доближат до границата на рентабилност, а понякога дори я прескачат.
Преди, понижаването на цената на Colvita беше възможно благодарение на началото на сътрудничеството с новосъздадената компания на Д-р Филип Порзутек и свързване на процеса на сушене чрез замразяване на колаген.
Цената до момента за най-чистата форма на естествена колагенова есенция, получавана някога в световен мащаб, също вече е под силен натиск на световната инфлация.
Колагенът, който е основната съставка на Colvita, е лиофилизат на уникалния в световен мащаб колаген от рибни кожи със структура, идентична с човешката. Лиофилизацията представлява замразяване на чист колаген до -40С във вакуум и отстраняване, чрез сублимация, на водата от него. Именно този високотехнологичен метод изразходва огромно количество енергия, а с покачването на цените на електричеството, идва и оскъпяването на този процес и крайния продукт.
Поради това Colway се принуждава да обяви увеличение в цената колаген Colvita, което ще влезе в сила от 01.02.2022 г.
Благодарим за вниманието и разбирането!
Colway

Съобщение

Скъпи приятели,
През последните почти две години бяхме изправени пред доста предизвикателства. Едно от тях бе и Ковид, който нанесе значителни щети и засегна пряко всеки от нас. Отражението върху световната икономиката е наистина главоломно. Според финансови експерти, пикът на динамиката на цените предстои и засиленият натиск върху цените ще продължи по-дълго. Според тях инфлацията се предизвиква от увеличение на цените на газа и горивата, което за съжаление води и до значително увеличение на цените на храните.
В тази тежка икономическа среда Colway също беше принуден да преразгледа текущите каталожни цени на своите продукти.
Повече от 1,5 години, компанията не позволи нито един от тези фактори да окаже влияние на постоянството и най-вече отличното качество на своите продукти.
Colway съумя да запази своите цени непроменени, в резултат на предприети навременни действия и осигуряване на значителни количества запаси от суровини и опаковки, направени през пролетта на миналата година.
Така производството на асортимент бе подсигурено за много месеци и позволи в продължение на близо 1,5 години, Colway да защити своята ценова листа и да отложи неизбежните промени в цените.
В днешната бизнес реалност, за съжаление Colway не може да задържа повече ситуацията и увеличенията на цените на продуктовата гама е неизбежно. Факт е, че през последните няколко месеца цените на всички компоненти, които участват в производството на готовия продукт, скочиха неимоверно. Поради това Colway се принуждава да обяви увеличение в цените на някои от продуктите, което ще влезе в сила от 01.11.2021 г.
Бихме искали да ви съобщим, че ще можете да закупите продукти с текущите цени до 09.11.2021г. или до изчерпване на наличните количества.
Благодарим за вниманието и разбирането!
Colway