Новини и събития

Промоция

Предколедни промоции в Colway – ПОДАРЪК при покупка на комбинация от продукти:
Перлен Ателоколаген и Ателоколаген – получавате подарък Колацеум
Три големи опаковки колаген Colvita – получавате подарък Колмега/Бейбикол (по избор)
! Промоциите са активни до 21.12.2021 г.
! Всеки може да закупи до 3 комплекта
Възползвайте се още сега!

Промоция

Декември крие своите специални моменти. Специална е и ПРОМОЦИЯТА на Colway за всички, които създадат своя акаунт до края на месеца.
Направете вашата регистрация, с покупка за минимум 200 лв. и ще получите подарък – Гел за измиване на ръце
Специална грижа от Colway!
Скъпи приятели,
През последните почти две години бяхме изправени пред доста предизвикателства. Едно от тях бе и Ковид, който нанесе значителни щети и засегна пряко всеки от нас. Отражението върху световната икономиката е наистина главоломно. Според финансови експерти, пикът на динамиката на цените предстои и засиленият натиск върху цените ще продължи по-дълго. Според тях инфлацията се предизвиква от увеличение на цените на газа и горивата, което за съжаление води и до значително увеличение на цените на храните.
В тази тежка икономическа среда Colway също беше принуден да преразгледа текущите каталожни цени на своите продукти.
Повече от 1,5 години, компанията не позволи нито един от тези фактори да окаже влияние на постоянството и най-вече отличното качество на своите продукти.
Colway съумя да запази своите цени непроменени, в резултат на предприети навременни действия и осигуряване на значителни количества запаси от суровини и опаковки, направени през пролетта на миналата година.
Така производството на асортимент бе подсигурено за много месеци и позволи в продължение на близо 1,5 години, Colway да защити своята ценова листа и да отложи неизбежните промени в цените.
В днешната бизнес реалност, за съжаление Colway не може да задържа повече ситуацията и увеличенията на цените на продуктовата гама е неизбежно. Факт е, че през последните няколко месеца цените на всички компоненти, които участват в производството на готовия продукт, скочиха неимоверно. Поради това Colway се принуждава да обяви увеличение в цените на някои от продуктите, което ще влезе в сила от 01.11.2021 г.
Бихме искали да ви съобщим, че ще можете да закупите продукти с текущите цени до 09.11.2021г. или до изчерпване на наличните количества.
Благодарим за вниманието и разбирането!
Colway