Златна линия ATELO от COLWAY

Златна линия ATELO от COLWAY – лукс и антиоксиданти за интензивен ритъм на живот

Златната линия ATELO от портфолиото на COLWAY е постижение на невъзможното – това е сбъдната мечта за цялостна, луксозна антиоксидантна и анти-ейдж грижа, която може да се използва всеки ден в разцвета на живота. Златната линия ATELO се основава на ателоколаген – естествен колаген във формула, която е уникална в световен мащаб. В комбинация с естествени биоактивни съставки, той е невероятно ефективен, тъй като точно се насочва към причината за стареенето на кожата, вместо просто да маскира ефектите от изтичането на времето.

Легендата за полския Aтелоколаген започва на границата между 2017 и 2018 г. Тогава представихме една изключителна иновация, която досега не е била налична в света в козметиката и която постави началото на революция в грижата срещу стареенето и антиоксидантната грижа. Това беше Aтелоколаген COLWAY – в момента един от най-известните и ценени продукти oт Златната линия ATELО. Козметиката, принадлежаща към тази серия, създава възвишена, първокласна линия за грижа, посветена на зрялата кожа. Той е шедьовър от комбинацията от ултрамодерна протеинова биотехнология и натурални съставки с изключителен биопотенциал, обслужващ цялостно ревитализиране и регенериране на кожата от молекулярно ниво. Посветен на хора, които живеят интензивно, чиято професионална или лична дейност, както и мястото на тази дейност, могат да причинят оксидативен стрес – основната причина за бързото стареене на кожата.

 

Но нека започнем с обяснение…

 

 

Какво точно е Ателоколаген?

 

 

Ателоколагенът е колаген, получен от кожата на риба, по-специално толстолоб, живеещ в дивата природа в сладките води на реки и езера. В резултат на това естественият рибен колаген получи изключителна чистота, като същевременно запази конформацията, характерна за колагеновите протеини, т.е. пространственото разположение – три преплетени пептидни вериги, които образуват една от най-необичайните форми в света на природата, а именно тройна спирала.

 

 

Най-важното – Ателоколагенът COLWAY от Златната линия е трансдермален колаген, тоест такъв, който може да проникне дълбоко в кожата до живите слоеве на тази тъкан. Стимулира процесите на ревитализация и регенерация от нивото на фибробластите. Благодарение на това колаген-еластиновото скеле на кожата се обновява от нулата. Тъканта възвръща своята твърдост и еластичност, което визуално се проявява в изглаждане на бръчки и по-голяма гладкост на кожата, както и младежки вид, който продължава с годините.

 

 

Представеното тук описание на свойствата на Ателоколаген COLWAY не е маркетингова примамка, а представяне на факти – нашият трансдермален, натурален, чист Ателоколаген, заедно с придружаващите го естествени антиоксиданти, пряко засяга причината за стареенето на кожата. И това е много повече от просто маскиране на ефектите от течението на времето, които се виждат върху кожата под формата на увисване, сухота и бръчки.

 

 

Златната линия COLWAY не е само Ателоколаген

 

 

Въпреки че Ателоколагенът е протеиновата основа за цялата козметика на Златната линия ATELО, той не е единствената форма на колаген, която може да се намери в продуктите от тази серия. Другите две форми на този протеин са:

 

 

  •  Tропоколаген, т.е. колагенови частици, изолирани от рибни кожи, в които е запазена естествеността на протеина и неговата конформация (пространствено разположение) на тройната колагенова спирала; тропоколагенът не се пречиства с пепсин, поради което може да съдържа, наред с други еластинови частици – протеини, благодарение на които кожата запазва своята разтегливост и еластичност;
  •  Проколаген, т.е. пептидни вериги, от които в процеса на колагеногенеза (естествено срещащ се в човешкото тяло) се създава напълно функционален, с висок биологичен потенциал, естествен триспирален кожен колаген .

 

 

Колагеновата основа на всяка козметика, включена в Златната линия ATELО, съдържа Ателоколаген самостоятелно или Ателоколаген в компанията на Тропоколаген и Проколаген. Комбинирали сме колагени във всеки от продуктите от Златната линия ATELО с биосъставки – внимателно подбрани за вида и предназначението на конкретната козметика. В резултат на това всеки продукт от тази изключителна серия има положителен ефект върху подобряването на специфичните свойства на кожата по начина, който му е приписан.

Златната линия ATELО включва продукти за различни цели. Въпреки това, тъй като козметиката, която я съставлява, действа допълващо, следователно потребителите на Златната линия ATELО могат да изпитат лукса на цялостната грижа за кожата всеки ден, което в допълнение забавя процеса на стареене. Така че не е нужно да забавяте темпото на живот или да се движите от мегаполис, наситен със смог, към райони с непокътната природа, за да запазите младежкия си вид за дълго време. Благодарение на Златната линия ATELО животът може да продължи с пълна сила и кожата ще запази страхотния си вид.

 

 

Златната линия ATELО – перфектна комбинация от лукс и ежедневна грижа

 

 

Златната линия ATELО се състои от продукти, които сбъдват мечтите за козметиката. Ексклузивността и ефективността осигурена на кожата с най-висококачествена антистресова, антиоксидантна защита срещу стареене върви ръка за ръка с възможността за ежедневна първокласна грижа. В COLWAY направихме това, което никой в света не е успял да направи – а именно, снабдихме пазара с козметика, която отговаря на търсенето на луксозни продукти на достъпна цена, с изключителна ефективност, която може да се използва ден след ден, нощ след нощ, като същевременно доставя на кожата естествени съставки с мощен ефект забавящ процесите на стареене, ревитализиращ, овлажняващ и антиоксидантен потенциал.

 

 

 

Златната линия ATELО се състои от продукти, които допълват интензивна, естествена грижа за кожата:

 

 

  • Атело лосион за демакияж е разработен за нежно почистване на кожата отвън, които ефективно премахва на грим, блестящ със златисти частици;

 

  • Клетъчната Ателовода е лека спрей-пяна, която има състав, сходен с водата, намираща се в човешката кожа. Богат на витамин-С, три вида активен колаген, минерални йони и микроелементи, той осигурява на кожата баланса, необходим за правилното протичане на клетъчните процеси, за да освежи кожата и да я подготви по-добре за усвояването от кожата на друга козметика;

 

  • За ежедневна дневна и нощна грижа против стареене е необходим Ателокрем МС² – шедьовър на модерната козметология, който използва потенциала на биомиметиците и фракциите на течнокристалните системи;

 

  •  За цяла нощ, силно подхранваща грижа за кожата в зоните, които са най-чувствителни към изтичане на времето (лице, шия и деколте), Ателомаска за нощ  за нощ е идеалена , защото може да се използва като маска или като нощен крем, богат на био-компоненти, които възстановяват хомеостазата на кожата;

 

  •  За интензивна грижа против стареене, дълбоко овлажняване, подобряване на плътността и еластичността на деликатната кожа, ароматната и възхитителна форма на Ателоколаген ще бъде перфектният избор – богат източник на биоактивни трансдермални три форми на колаген: ателоколаген, тропоколаген и колагенови пептиди, комбинирани със серицин – течна коприна и колоидно нано-злато;

 

  • Перлен Ателоколаген е предназначен за сензорно и ефективно ревитализиране на кожата на тялото. Луксозна и интелигентна козметика, която подобрява състоянието на кожата благодарение на съдържанието на ателоколаген, тропоколаген и проколаген. Oсигурява силна антиоксидантна защита, както и стабилност и стегнатост на кожата;

 

  •  За синергична грижа и удобството да имате комплект козметика за Златен ритуал, ексклузивният Златен комплект ATELO – COLWAY е винаги под ръка , посветен на модерна, взискателна жена и опакован изключително елегантно в практична, безупречно бяла козметична чанта, декорирана със златни аксесоари.

 

За кого е предназначена Златната линия ATELO на COLWAY?

 

 

Създадохме Златната линия ATELO предимно за хора, чиято младост е ясно видима върху кожата на лицето и тялото, но поради интензивния им начин на живот, често в голям град, наситен със смог или в лабиринтите на корпоративни офис сгради, те искат да защитя напълно кожата им от стареене. Въпреки че дамите обръщат най-голямо внимание на запазването на младежкия си вид и ценят луксозната грижа, перфектно съставената композиция от козметика, съставляваща тази ексклузивна серия, ще бъде от полза и за динамичните мъже, които се интересуват от антиоксидантна защита, ревитализиране и ефекти против стареене. Ето защо Златната линия ATELO е посветена на хората, които поставят най-високи изисквания към козметиката по отношение на биопотенциал, ефективност и естествен състав.

 

 

 

Станислава Георгиева - Професионален козметичен консултант

Related Post

Leave A Comment

Name

Website

Comment