Slide collagen vege Натурален Колаген VEGE Slide Натурален Колаген Platinum Slide Натурален Колаген Silver Slide Натурален Колаген Graphite Slide atelocollagen Ателоколаген Slide Kолаген GOLD Slide Натурален Kолаген Diamond

КАКВО Е КОЛАГЕН

Колагенът е най-широко разпространеният протеин в тялото и основен строителен материал на съединителната тъкан. Думата идва от гръцки и буквално означава „производство на лепило“. Това прави и колагенът – поддържа структурата и еластичността на кожата, чревната бариера, мускулите, сухожилията и ставите. Състоянието на човешките органи, устойчивостта към болести и продължителността на човешкия живот зависят от количеството и качеството на колагена.
От колагена зависи кога започваме да стареем. След 25 годишна възраст производството му започва да намалява с 1.5% на година, което респективно започва да се отразява на цялото ни тяло. Не можем да предотвратим изцяло този процес, но можем да го забавим.
Бихте ли искали да спрете времето и да подобрите качеството на живота ви? – ДНЕС Е ВЪЗМОЖНО С COLWAY!

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ КОЛАГЕНЪТ НА COLWAY?

Защото той е:

 

✓ Първият в света продукт, който доказано истински противодейства на остарявенето.
✓ Трансдермален и биологично активен колагенов гел.
✓ Съдържа рибен белтък с тройно-спирална структура, присъща на тази на човека, което означава
100% усвояемост.
✓ Прониква в кожата по-дълбоко от другите „колагени”, защото има по-ниско молекулно тегло.
✓ За разлика от всички продукти в световен мащаб, той стимулира фибробластите – клетките, които
синтезират колаген.
✓ Не алергизира, а напротив – неутрализира съществуващите алергии.
✓ Не съдържа никакви аромати, оцветители или консерванти.

 

Натуралният рибен колаген е нашият флагмански продукт. Представлява воден разтвор (хидрат) на колаген от III вид, изолиран от кожата на сладководни риби, с до 1.5 пъти по-ефективна абсорбация от организма в сравнение с останалите видове колаген. .Хидратите на рибен колаген се получават само в Полша по патентован метод. Това е едно от най-големите открития в световната козметология и протеинова биотехнология.

 

Това е „протеинът на младостта“!