Slide atelocollagen Ателоколаген Slide Перлен ателоколаген перлен ателоколаген Slide collagen vege Натурален колаген Веге Slide collagen platinum Натурален колаген Platinum Slide collagen silver Натурален колаген Silver Slide colagen graphite Натурален колаген Graphite

КАКВО Е КОЛАГЕН

Колагенът е най-широко разпространеният протеин в тялото и основен строителен материал на съединителната тъкан. Думата идва от гръцки и буквално означава „производство на лепило“. Това прави и колагенът – поддържа структурата и еластичността на кожата, чревната бариера, мускулите, сухожилията и ставите. Състоянието на човешките органи, устойчивостта към болести и продължителността на човешкия живот зависят от количеството и качеството на колагена.
От колагена зависи кога започваме да стареем. След 25 годишна възраст производството му започва да намалява с 1.5% на година, което респективно започва да се отразява на цялото ни тяло. Не можем да предотвратим изцяло този процес, но можем да го забавим.
Бихте ли искали да спрете времето и да подобрите качеството на живота ви? – ДНЕС Е ВЪЗМОЖНО С COLWAY!

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ КОЛАГЕНЪТ НА COLWAY?

Защото той е:

 

✓ Първият в света продукт, който доказано истински противодейства на остарявенето.
✓ Трансдермален и биологично активен колагенов гел.
✓ Съдържа рибен белтък с тройно-спирална структура, присъща на тази на човека, което означава
100% усвояемост.
✓ Прониква в кожата по-дълбоко от другите „колагени”, защото има по-ниско молекулно тегло.
✓ За разлика от всички продукти в световен мащаб, той стимулира фибробластите – клетките, които
синтезират колаген.
✓ Не алергизира, а напротив – неутрализира съществуващите алергии.
✓ Не съдържа никакви аромати, оцветители или консерванти.

 

Натуралният рибен колаген е нашият флагмански продукт. Представлява воден разтвор (хидрат) на колаген от III вид, изолиран от кожата на сладководни риби, с до 1.5 пъти по-ефективна абсорбация от организма в сравнение с останалите видове колаген. .Хидратите на рибен колаген се получават само в Полша по патентован метод. Това е едно от най-големите открития в световната козметология и протеинова биотехнология.

 

Това е „протеинът на младостта“!