babycol

57 лв. за 60 капсули

BabyCol

BabyCol е уникална комбинация от съставки – Рибен колаген, витамини D и K, както и екстракт от шипка, който е източник на естествен, лесно усвоим витамин С с висока биоактивност. Всичко това е  изключително ценно за бързо растящото и развиващо собствен имунитет малкото дете.

 

За най-малките този продукт съдържа най-доброто от Colvita, витамин C-olway и диетичната добавка ColDeKa, т.е.съставки, които осигуряват ефективна защита срещу спада на имунитета.

Вземете вашата отстъпка с помощта на наш сътрудник по един от следните начини:
Бърза заявка, без регистрация, с промо-код за 15% отстъпка ТУК
Заявка с регистрация и 25% отстъпка ТУК
Свържете се с нас на телефон 0888883302 или 02/8702822

BabyCol е обогатена с мастноразтворими витамини D и K, които имат плейотропен ефект и са важни за правилното функциониране на тялото ни. От своя страна тяхното комбинирано действие е в основата на правилния метаболизъм на калция и фосфатите в организма, което осигурява здрави кости и зъби. В допълнение витамин D, известен още като супер-витамин и сега считан за вещество с хормонален ефект, помага, наред с всичко друго, в правилното функциониране на мускулите. Той е имуностимулатор, участващ в процесите на клетъчно делене.

 

Витамин К също допринася за правилното съсирване на кръвта, помага в превенцията на сърдечно-съдови заболявания и поддържа когнитивните функции.

 

Ксилитолът в BabyCol е природен продукт. Той е многоатомен захарен алкохол с петвъглеродна структура. Ксилитолът помага в профилактиката срещу кариеси- рискът намалява с 80%. При усвояването на ксилитол от организма, както и при усвояването на захарта, се отделя енергия. Разликата е, че процесът на разграждането му е по-ниско енергиен и бавен. Ксилитолът е изключително ценен, защото може да предотврати натрупването на зъбна плака, в следствие на което се намаляват вредните бактерии в устната кухина.

✓ Имуностимулант.
✓ Намалява възпалителни процеси.
✓ Превенция срещу автоимунни заболявания.
✓ Има положително въздействие върху клетъчния генетичен материал.
✓ Подпомага правилното функциониране на мускулите.
✓ Поддържането на здрави костите и зъбите.
✓ Превенция срещу рахит.
✓ Поддържа минерализация на зъбите.

Препоръчителен дневен прием:

 

Препоръчителната дневна доза е 1 таблетка на ден, след хранене.
Не превишавайте дневната доза, препоръчана за прием през деня.
Препаратът не може да се използва като заместител на разнообразното хранене.
Препоръчват се балансирана, разнообразна диета и здравословен начин на живот.

Условията за съхранение:

Съхранявайте на сухо и тъмно място при стайна температура, недостъпно за малки деца.

Ксилитол - поддържа минерализация на зъбите, тъй като кариогенните бактерии не могат да го метаболизират. Не повишава кръвната захар след хранене.
Екстракт от шипка (Wild rose) - помага за правилното функциониране на имунната, дихателната, храносмилателната и пикочната система. Благодарение на съдържанието на витамин С, който е един от най-силните антиоксиданти. Той предпазва ДНК протеините и липидите срещу окислително увреждане.

Колаген - съставлява 30% от общото тегло на човешкия протеин. Отговорен е за непрекъснатото обновяване на клетките в тялото. Той определя плътността и стегнатостта на кожата и помага да се поддържа правилната и хидратация.

Витамин D - допринася за правилното функциониране на имунната система, както и за усвояването и употребата на калций и фосфор, помага за правилното функциониране на мускулите, поддържането на здрави кости и зъби и правилното ниво на калций в кръвта. Той също участва в процеса на клетъчно делене.

Витамин К - допринася за правилното съсирване на кръвта и спомага за поддържането на здрави кости.

Ксилитол, Екстракт от шипка (Rosa canina) стандартизиран до 70% вит. С, рибен колаген,
вит.К (Menaquinone-7), вит. D (Cholecalciferol), оцветител: антоцианини (антиоксиданти) от кожата на тъмното грозде, естествен аромат на горски плодове.