Blue Diamond околоочен крем – за красотата на вашия поглед

Кожата под очите е като капризна и взискателна звезда – тя иска най-доброто за себе си. Ако изискванията й бъдат изпълнени, тя се отплаща с неустоимо излъчване. Затова решихме да предоставим на кожата около очите всичко, което може да пожелае в един продукт. Запознайте се с новия Blue Diamond околоочен крем на COLWAY, от ексклузивната линия – Blue Diamond. Това е най-добрият начин – буквално – да се насладите на лукса!

 

Blue Diamond околоочен крем е най-новото ни предложение за изключителна грижа за кожата с помощта на козметичната линия Blue Diamond. След нежен, но ефективен пилинг от тази серия, ревитализиращ крем за лице, уникален комплект за регенерация и лифтинг на кожата под формата на козметични ампули Blue Diamond Spectrum, дойде моментът да допълним линията с продукт, предназначен за част от кожата, която изисква изключително фина, но ефективна грижа, т.е. кожата около очите.

 

Защо кожата под очите изисква специална козметика?

 

Околоочните кремове не са прищявка на производителите, а необходимост за задоволяване на специфичните нужди на кожата в тази област. Дермо-епидермалния слой около очите е изключително тънък, с незначителен брой мастни жлези. Подкожието в тази област също е много тънко.

 

Всичко това прави кожата около очите изключително податлива на влиянието на факторите на околната среда и течението на времето. Освен това самата чувствителност на очите налага използването на козметика, която е изключително деликатна и лишена от дразнещи съставки, защото, за съжаление,  се случва дори ефикасните продукти да бъдат дразнещи, причинявайки сълзене и зачервяване около окото. Освен това, за да бъде успешна в грижата за тази изключително деликатна зона, трябва да се спазва още едно условие – а именно спазване на правилото за минимализъм при използването на продуктите, което в оптималния вариант се свежда до използване само на един козметичен продукт . Това е продуктът, който ви представяме: един – за много нужди, нежен, така че не само да не предизвиква раздразнения, но и да елиминира съществуващите, и ефективен от първото нанасяне.

 

Blue Diamond околоочен крем – сбъдната мечта за перфектна грижа

 

Нашият нов продукт съчетава предимствата на три елемента, използвани в грижата за кожата около очите:

 

1) крем против стареене и подмладяване, чието използване дава два вида резултати – незабавен, защото след 15 минути след нанасяне кожата около очите става видимо по-гладка и блестяща, и дълготраен, защото само 28 дни редовно нанасяне използването на козметиката носи ясен ефект на подмладяване на кожата в областта на очите;

 

2) масажор, който носи облекчение и подпомага разпределението на съдържащите се в крема биосъставки;

 

3) намаляване на подпухналостта около очите.

 

Blue Diamond околоочен крем

За красотата  на вашия поглед

Сигурно много от вас, скъпи читатели, с право възкликват в този момент:

„Уау! Това е страхотен продукт!“,

но също така много хора вероятно ще попитат:

„Как е възможно един продукт с кремообразна консистенция да работи толкова универсално?“.

Така че нека излеем емоциите си и да разгледаме проблема хладнокръвно.

Буквално охладен, тъй като кремът за очи Blue Diamond може да се постави в хладилник и след охлаждане да се нанесе със студен апликатор.

Този апликатор, благодарение на специалната си форма, позволява много прецизно нанасяне на крема върху кожата около очите и ефективно разпределение на козметиката. Можете също така да масажирате кожата около очите с него – нежно докосване и прохлада перфектно намаляват отока и носят облекчение.

 

Съставки и технологии – тайната на ефективността на крема

 

Най-важното в нашия крем е невидимото – nom omen – за очите, но резултатите, постигнати благодарение на „невидимото“ са толкова впечатляващи, че е трудно да не ги забележите. Така че нека разгледаме по-отблизо какво крие нашият бюти хит:

 

EPS Seafill е комплекс от екзополизахариди, получени от микроорганизми, образуващи морски планктон от защитена екосистема в региона Mer d’Iroise в Бретан, Франция. Когато се прилага върху кожата, тази съставка почти веднага дава два ефекта: против бръчки и напрежение на колагеновата мрежа. Приятно напрежение на кожата се появява в рамките на 15 (!) минути . Добавянето на екзополизахариди в нашия крем е цели 2% – неслучайно, защото тестовете за нанасяне показват, че при такава концентрация кожата около очите е видимо регенерирана още четвърт час след нанасяне. Неравностите се изравняват и пачият крак се елиминира – в резултат на това бръчките около очите стават по-малко видими.  Важно е – изглаждащият ефект на кожата остава почти непроменен много часове след прилагане. На практика това означава, че нанасянето на Blue Diamond околоочен крем ще осигури гладка кожа около очите за цялото време, когато искаме да изглеждаме млади и красиви. Екзополизахаридният комплекс също така стимулира експресията на гени за протеини, които се произвеждат на границата между дермата и епидермиса. В резултат на това се стимулира синтеза на колаген и еластин, както и на хиалуронова киселина. По този начин съставката, която незабавно изглажда зоната около очите, подпомага действието на пептидите – компоненти, благодарение на които кожата в тази зона се подмладява за дълго време и по-ясно всеки ден.

 

Пептиди – подобряват биологичните свойства на кожата под очите и постигат дълготрайно, ясно подмладяване. В нашия иновативен продукт използвахме голямо разнообразие от пептиди, за да отговорим на нуждите на кожата от различни аминокиселини, необходими за синтеза на дермални протеини – с колаген и еластин на преден план. Ние също внедрихме пионерско решение за COLWAY – за първи път вградихме IOC Transdermal Collagen Peptides® в масата на крема за грижа. Тази смес от пептиди е отличен източник на множество аминокиселини и тъй като тези пептиди имат молекулно тегло до 500 далтона, те могат да проникнат дълбоко в кожата и да стимулират фибробластите да произвеждат дермални протеини и хиалуронова киселина. Някои IOC Transdermal Collagen Peptides® могат също така да действат като стимулатори на проникването , т.е. вещества, които позволяват или улесняват проникването на други биоактивни съставки дълбоко в кожата. Промоторите на проникване буквално временно отварят транспортни канали в епидермиса и кожата, през които други компоненти могат да пътуват трансдермално и също така да активират фибробластите, като по този начин – подпомагат производството на компоненти на междуклетъчния матрикс и подобряват метаболизма на самите клетки. В тази дейност IOC Transdermal Collagen Peptides® се поддържат от други естествени промотори на проникване, които сме вградили в състава на крема.

 

За да гарантираме, че няма недостиг на нито една аминокиселина, необходима за синтеза на дермални протеини, съставът на новата ни козметика е обогатен с още една пептидна съставка – SYN®-TC . Това е компонент, който осигурява най-добра ефективност против стареене. В комбинация с други пептидни съставки, ефективно подпомага синтеза на дермални протеини. Научно потвърдено е, че при редовна употреба за по-малко от месец, тази съставка вече на ниво от 2,5% в козметиката прави кожата видимо по-гладка, по-деликатна и следователно изглежда по-млада, тъй като както дълбочината, така обемът и броя на бръчките са намалени. В крема за очи Blue Diamond ще откриете цели 3% от тази пептидна съставка, което, разбира се, се изразява в добра ефективност при подмладяване на кожата. Следователно резултатът от използването на комбинирания потенциал на IOC® и SYN®-TC ще бъде по-добро състояние на кожата около очите и дългосрочно подмладяване – то ще бъде ясно видимосамо след 28 дни редовна употреба на нашата козметика.

 

Други съставки – списъкът започва с екстракт от кафе , тъй като той е компонент от ключово значение за стимулиране на кръвообращението в зоната около очите, а оттам – добрата оксигенация и хранене на тази зона и ефективното извеждане на токсините от нея. Тези свойства са особено полезни по време на успокояващ масаж и при намаляване на подпухналостта около очите. Екстрактът от кафе действа и против подпухналост, намалява тъмните кръгове и торбичките под очите, стяга кожата и осигурява антиоксидантна защита и фотозащита, което означава, че кожата около очите е защитена от стареене в резултат на времето и фотостареене.

 

За да подсилим ефекта на изглаждане и сияние на кожата в тази зона, ние добавихме един изключително благороден и ценен елемент към състава на новия ни крем – Pearlessence – хидролизат на перлен прах . Съдържа вещества, които нежно ексфолират епидермиса, регенерират кожата и допълнително ускоряват дермалния метаболизъм, в резултат на което кожата става по-стегната, подмладена и с по-малко видими зачервявания.  Деликатното ексфолизаре на перления хидролизат е много важен за действието на всички съставки, съдържащи се в нашия крем, тъй като улеснява проникването им в кожата.

 

При съставянето на формулата на Blue Diamond околоочния крем решихме да включим в нея съставки, които цялостно ще съхранят защитната бариера на кожата и ще помогнат за премахване на раздразнения, зачервявания и обезцветяване. Следователно съставът на козметиката включва ниацинамид– едно от производните на витамин В3, известен още като витамин РР, липозомна форма на коензим Q10 (компонент на Vecticell Q10), витамин Е и масло от вечерна иглика . Заедно те идеално защитават и регенерират хидролипидния слой на кожата и дермалния антиоксидантен потенциал, благодарение на което имат ефект против стареене. Ниацинамидът допълнително перфектно овлажнява кожата и елиминира обезцветяването и – подобно на витамин Е – има противовъзпалителни свойства.

 

Действие и ползи от Blue Diamond околоочния крем COLWAY

 

Новата ни козметика е цялостна грижа. Така се елиминира риска от претоварване на деликатната кожа около очите с много продукти за грижа. Освен това, тази една козметика е достатъчна за решаване на различни кожни проблеми в областта около очите – както естетически, така и такива, произтичащи от времето. Действа незабавно – изглажда кожата около очите като лифтинг против стареене без скалпел и дългосрочно – въздейства върху активността на фибробластите в кожата и протичането на дермалния метаболизъм, което прави кожата около очите идеално опъната, стегнат и еластичен при системно използване на крема. Тъй като кремът цялостно защитава кожата на тази зона от свободните радикали, поддържа нейния естествен хидролипиден защитен слой и ефективно овлажнява и нежно подхранва.

 

Следователно, на много нива, той предотвратява стареенето на самата деликатна зона около очите и предпазва от процеси, които ускоряват това явление, като липсата на липиди и трансдермалната загуба на вода в тази зона. Комплексното действие на козметиката се допълва от ефекта на сияние и изсветляване на зоната около очите, което се дължи на по-добра циркулация, премахване на отоци, зачервявания, сенки и торбички под очите. Този резултат може да бъде подсилен чрез нанасяне на крема, след като е изстуден.

 

Кой и как трябва да използва Blue Diamond околоочен крем?

Кремът е предназначен за всяка кожа, но най-вече за зрялата кожа – изискваща цялостна грижа в най-деликатните си части, подложена на неблагоприятното въздействие на факторите на околната среда, както и за хора, които търсят незабавна ефективност и забележимо, трайно подобрение на състоянието на кожата.

 

Най-добри резултати се постигат при редовна употреба – всяка сутрин и вечер разнесете малко количество от крема под очите с апликатора и след това нежно потупвайте продукта с върховете на пръстите си, докато се абсорбира. Козметиката може да се използва под грим.

 

Ако планираме да направим успокояващ масаж и искаме бързо да премахнем подпухналостта под очите, кремът трябва да се охлади в хладилник преди употреба, а самият масаж трябва да се извърши с хладен апликатор.

 

Ако искаме да придадем още повече лукс на кожата на цялото лице, можем да го постигнем с помощта на козметичната линия Blue Diamond. Както по- горе подчертахме –  След нежен, но ефективен пилинг от тази серия, ревитализиращ крем за лице, уникален комплект за регенерация и лифтинг на кожата под формата на козметични ампули Blue Diamond Spectrum,

Blue Diamond околоочен крем на COLWAY дава цялостност на тази най-високата категория грижа за кожата.

 

Colway България

Related Post

Leave A Comment

Name

Website

Comment