colagen graphite

99 лв. за 100 ml

139 лв. за 200 ml

Натурален колаген Graphite

Натуралният колаген Graphite стимулира регенеративните процеси на кожата, активно я укрепва и подхранва. Поради високото си ниво на пигментация, той е предназначен за по-малко чувствителни части на тялото като косата, ноктите, ръцете и ходилата. Също така е идеално помощно средство при лечението на болки в ставите.

 

Натуралният колаген Graphite ефективно регенерира крехки и чупливи нокти, укрепвайки и възстановявайки плочата им. В същото време възстановява сухи и повредени кожички.

 

Натуралният колаген Graphite се препоръчва и за косата – особено за мазна коса, както и за скалп със себорейни проблеми като нормализиращо и възстановяващо лечение.

Вземете вашата отстъпка с помощта на наш сътрудник по един от следните начини:
Бърза заявка, без регистрация, с промо-код за 15% отстъпка ТУК
Заявка с регистрация и 25% отстъпка ТУК
Свържете се с нас на телефон 0888883302 или 02/8702822

Натурален колаген Graphite е воден разтвор (хидрат) на колаген изолиран от кожата на сладководни риби. Молекулите на колагена свързват (в реакция с органични киселини) водата, задържайки през цялото време конструкцията на тройна спирала, подобна на структурата на човешкия колаген. По такъв естествен, натурален начин е създаден биологично активен (“жив”) рибен белтък, който има свойствата на трансдермален гел.

 

Добива се от гърба на рибата, затова има сив пигмент.

 

Хипоалергичен сив колагенов гел Graphite е отлична основа за колагенови вани – както у дома, така и в Уелнес и Спа клиники. По време на такива вани, под въздействието на топла вода, колагенът се разпада на по-малки частици, които равномерно проникват в кожата и регенерират тъканите на тялото.

 

Ефектите от редовното използване на Натуралният колаген Graphite са впечатляващи.

 

Косата става по-гладка и работата на мастните жлези се нормализира.

 

Регенерираната нокътна плоча, коята става гладка и здрава.

 

Плътния епидермис, например в зоната на лактите и петите, подобрява структурата си, балансира се и става по-гладък. Намалява се видимостта на разширените кръвоносни съдове по кожата на тялото.

 

ВАЖНО! Колагенът запазва своята белтъчна структура и биологична активност само в температурния диапазон от 5 ̊ до 26 ̊ С. Пазете от пряка слънчева светлина и висока температура. Препоръчително е да се съхранява в хладилник.

✓ Зaбaвя пpoцeca нa cтapeeнe нa ĸoжaтa
✓ Забавя дегенеративните процеси в епителната и съединителната тъкани.
✓ Хидратира.
✓ Подобрява еластичността.
✓ Стяга.
✓ Укрепва.
✓ Балансира тена.
✓ Намалява видимостта на паякообразните вени.
✓ Възстановява нокътната плочка.
✓ Регенерира скалпа и подобрява състоянието на коса.
✓ Подобрява състоянието на загрубялата кожа.
✓ Облекчава болката при някои хронични заболявания на опорно двигателния апарат.
✓ Ускорява заличаването на рани и последици от изгаряния.

От 3-годишна възраст; за всички типове кожа.

 

Грижа за тялото:
Използвайте сутрин и вечер

 

Грижа за косата:
Маска - след измиване на косата, масажирайте гела във влажен скалп и го оставете да действа около 20 минути, след което изплакнете или оставете върху косата. Изсушете и оформете косата си както обикновено.

 

За изплакване - смесете колагена с хладка вода и изплакнете косата си след измиване.

 

Серум за краища на косата - след измиване и разресване на косата, нанесете малко количество колаген върху краищата на косата. Без изплакване.

 

Грижа за ръцете:

 

Нанесете, с масажни движения, колаген върху чисти и влажни ръце докато се абсорбира като акцентирате върху плочата и кожичките около ноктите. След това използвайте крем за ръце.

 

Грижа за краката:

 

Нанесете, с масажни движения, колаген върху измити и влажни ходила докато се абсорбира (мозолистите области трябва да се третират със специално внимание). След това нанесете крем за крака.

 

Колагенови бани:

 

Преди колагеновата баня измийте тялото си, използвайте скраб и изплакнете обилно. След това разтворете колагеновия гел във водата и вземете вана. Когато излезнете от водата внимателно подсушете тялото си.

Колаген - получен от риба; активира производството на нашия естествен колаген в кожата, стимулирайки клетките, отговорни за неговото производство (фибробласти).

 

Еластин - необходим за поддържане на перфектна еластичност на кожата. Благодарение на еластина кожата е по-устойчива на въздействието на неблагоприятни външни фактори, тъй като става по-здрава и плътна. Колагенът, заедно с еластин, образуват поддържаща мрежа в дермата, която е отговорна за нивото на еластичност и плътност на тази тъкан.

 

Млечна киселина - стимулира клетките на кожата да произвеждат ценни церамиди (церамиди), които задържат водата в кожата. В допълнение, тя има свойствата да изглажда епидермиса. В резултат на това млечна киселина перфектно озарява кожата, осигурява нейния равномерен цвят и сияен външен вид.

 

Каприлил гликол - подпомага усвояването на колагена в кожата, увеличавайки способността й да свързва водата.

Ingredients: Aqua, Collagen, Elastin, Lactic Acid, Caprylyl Glycol