COLWAY Натурален колаген – истински еликсир на младостта

Да, еликсир на младостта.

Реших да напиша тази статия, защото получавам постоянно въпроси относно COLWAY Натурален колаген. Какво е хидрат и COLWAY Натурален колаген – трансдермален гел ли е? Как действа?

Защо е толкова уникален?

В този пост в блога бих искала да споделя с вас някои факти. Да, няма да ви убеждавам. Само ще изложа фактите такива, каквито са.

Колагенът е „протеинът на младостта“, който представлява над 30% от човешката протеинова маса и цели 70% от кожните протеини. Колагенът, заедно с еластина, създават мрежа в дермата, която й придава еластичност и твърдост. Също така, те свързват вода, липофилни вещества и определят състоянието на съединителната тъкан. Тоест, всъщност състоянието на цялото ни тяло. Колагенът в нашето тяло е подложен на непрекъснат процес на обмен. Значителна част от тези протеинови молекули са под формата на удължена спирала, съставена от три вериги полипептидни нишки, усукани една около друга. Такава триизмерна структура (тройната спирала) е резултат от аминокиселинния състав на полипептидните вериги. Тези три спираловидно усукани полипептидни вериги формират основата и в същото време са елемент, който разграничава  колагена от другите протеини.

Истински еликсир на младостта

COLWAY Натурален колаген е приветстван като истински еликсир на младостта.

Методът за поучаването му е едно научно постижение за извличане на колаген, който оставя неговата структура непокътната. Откритието е  разработено и патентовано в Полша от Проф. д-р Andrzej Frydrychowski (патентен №206813), което революционизира съвременната козметична индустрия. Целта на изобретението е разработването на нова технология за производство на колаген от рибени кожи, която позволява да се запази максимално непроменена структура на колагена под формата на тройна спирала.

Не се притеснявайте, действителния продукт няма аромат на риба.

COLWAY Натурален колаген е хидрат на рибен колаген. Хидрат се наричат съединение в кристалната решетка, на което са включени молекули вода и/или в които молекула вода участва в координационна връзка други молекули.

COLWAY Натурален колаген е силно хигроскопичен, а именно активира се взаимодействайки с вода.

Ефективното изолиране на молекулите на колагена в процеса на хидратация, характеризиращи се с „жива“ форма, която не се повтаря никъде по света – защото запазва информацията на тройна спирала в колагеновите протеини (тропоколагени).

Групата тропоколагени се състои от единствените напълно естествени протеинови препарати, познати в световната козметология, които са доказали тъканната съвместимост с нашата кожа и биологичната активност, в резултат на тяхното многопосочно действие.

Естествените рибни колагени на COLWAY дължат своите уникални трансдермални свойства (което е невъзможно в случай на големи хидролизирани молекули) на тройно-спиралната си структура. При контакт с кожата молекулата се разпада на: единични спирали, пептидни вериги и накрая пептиди – включително няколко аминокиселини, от които е изграден и човешкият колаген (хидроксилизин, глицин, пролин и хидроксипролин). Те свободно проникват в епидермиса и в резултат, заедно с много други активни функции – стимулират фибробластите към процесите на неоколагеногенеза, т.е. супер компенсаторно производство на системен колаген.

Ще се опитам да обясня. По-просто казано, COLWAY Натурален колаген печели пред другите колагени с високата си бионаличност и абсорбцията, благодарение на това, че има най-малкия размер на частиците и най-ниското молекулно тегло в сравнение с  всички други видове колаген.

COLWAY Natural Collagen – Platinum, Silver, Graphite  представени за първи път на пазара на ЕС от COLWAY (CPNP референтен номер 1006689,1007155,1007162).

Всеки, който копира това име, се ангажира плагиатство. Натурален колаген е неинвазивен продукт! 100% естествен протеин!

Колаген хидрат, 100% екологичен!

COLWAY Натурален колаген е единственият продукт в групата на колагеновите гелове, който съхранява свойства си и спирална структура до 26℃. Също така, той е единственият чист колаген, при стабилизацията на който производителите напълно са се отказали от парабеновата химия. Съставът му е: Вода, Колаген, Еластин, Млечна киселина, Каприлил гликол.

Рибният колаген е най-съвместим тип с човешкия и се характеризира с висока степен на абсорбция. Понася се много добре от кожата и не причинява дразнене. Редовната употреба на COLWAY Натурален колаген гарантира:

✓подобряване на хидратацията и стегнатостта на кожата ви

✓забавяне на естествените процеси на стареене

✓видимо подобрява структурата (кохезията, от латински: cohaerere – слепвам, стоя заедно) на кожата

✓изглаждане и изсветляване на белези и стрии

✓укрепване на отпуснатата кожа (също по бедрата, седалището, гърдите)

✓регенерация на косата и ноктите

Е, това са някои факти, които може би са първата ти стъпката към COLWAY Natural Collagen. Запознах ви с новите „свети граали“ на красотата – COLWAY Натурален колаген Platinum, Silver, Graphite.

Надяваме се ще ги обикнете толкова, колкото и аз.

 

Станислава Георгиева - Професионален козметичен консултант

Related Post

Leave A Comment

Name

Website

Comment